Over Diëtistenvereniging Vrouw en Vruchtbaarheid

Over ons

Diëtistenvereniging vrouw en vruchtbaarheid brengt vrouwen (en hun partners) in contact met diëtisten. Verstrekt wetenschappelijke informatie over voeding en leefstijl bij vrouwenaandoeningen en kinderwens. Zij werkt aan de best mogelijke behandeling voor jou en geeft andere hulpverleners de handvatten om vrouwen (in alle leeftijdsfasen) en hun partners de best mogelijke betrouwbare behandeling aan te kunnen bieden.

Dit is onze kracht

Aandacht voor vrouwendiëtetiek.

Vereniging vrouw en vruchtbaarheid is er voor alle vrouwen en hun partners. Of je een specifieke aandoening hebt zoals PCOS, je in een fertiliteitstraject zit, een kinderwens hebt, in de overgang zit of op een andere manier wilt werken aan jouw gezondheid.

Wetenschappelijk bewijs

De diëtisten van Vereniging Vrouw en vruchtbaarheid werken evidence based. Dit betekend dat zij wetenschappelijk onderbouwd werken met betrouwbare methodes en geen loze beloftes doen. Vereniging Vrouw en vruchtbaarheid voorziet de diëtist van tools en richtlijnen om jou beter te kunnen begeleiden en de beste resultaten te halen. Zij hebben de knowhow om een individueel maatwerkplan op te stellen.

De kracht van specialisatie

Steeds meer diëtisten kiezen na hun allround opleiding voor specialisatie. Op deze manier kunnen zij de best mogelijke zorg leveren met de nieuwste inzichten. Want jij verdient alleen het beste. Vereniging Vrouw en Vruchtbaarheid brengt deze kennis en kunde over naar de diëtist en zorgen dat jij in contact kunt komen met een diëtist die bij jou past.

Samen weten we meer

Door actief de samenwerking aan te gaan met o.a. artsen en andere gespecialiseerd diëtisten Door ons grote netwerk kunnen diëtisten ook in contact komen met andere diëtisten

Het bestuur

Aileen de Vogel 1
Aileen de Vogel

"Als initiatiefnemer van Vereniging Vrouw & Vruchtbaarheid werk ik dagelijks aan mijn passie; de diëtist op de kaart zetten voor vrouwenaandoeningen en fertiliteit."
Christa
Christa Louer

"Na verdieping in voeding rondom de zwangerschap en de kinderdiëtetiek, vind ik het een waardevolle uitdaging om bij te dragen aan de richtlijnen, communicatie en nascholing over dieetbehandeling van vrouwenaandoeningen: van kinderwens tot menopauze."
Rita Razooki1 1
Rita Razooki

“Als diëtist en ervaringsdeskundige help ik vrouwen op weg naar een gezonder vetmassa en hormonale balans op een coachende wijze. Mijn bijdrage is kennis, erkenning voor vrouwenaandoeningen en het benadrukken van belang van voeding op dit gebied. ”
Melanie zw 2 2
Melanie Barata de Almeida

“Ik een grote passie voor gezonde voeding en leefstijl vóór, tijdens en (kort) na een zwangerschap. Deze passie vertaal ik in de ontwikkeling van tools, kennis en communicatie ter bevordering van de dieetbehandeling van de vrouw.”
valerie 1 2
Valerie Koppenol

“Als diëtist vind ik het een uitdaging om mijzelf te verdiepen in onderwerpen die nog jong zijn binnen de diëtetiek. Binnen deze verenging heb ik deze uitdaging gevonden en steek ik met passie mijn energie hierin. ”.

Contact

Wil je meer weten over de stichting? Laat het ons weten en stuur een bericht.

wil je lid worden van de vereniging?