Nieuwsbrief nr. 2

*|MC:SUBJECT|*

Bedankt voor alle reacties ! 
Toen wij onlangs een nieuwsbericht op Nieuws voor Diëtisten mochten plaatsen hadden wij niet durven dromen dat er zoveel (leuke) reacties en aanmeldingen kwamen voor onze vereniging en nieuwsbrief. Het doet ons goed om te horen en zien dat er zoveel interesse is op het gebied van voeding en vruchtbaarheid. Er moeten nog veel stappen gezet worden, maar het begin is er! 
Work work work
Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe voedingsrichtlijn voor vruchtbaarheid waaronder PCOS. Daarnaast wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe website en zijn er al een aantal kleinschalige onderzoeken op het gebied van PCOS en voeding uitgezet. In de toekomst willen wij meerdere facetten van vruchtbaarheid, vrouwen en diëtetiek onderzoeken en op de kaart zetten. 

Daarnaast zijn we hard bezig met het leggen van diverse contacten, die werkzaam zijn op het gebied van vruchtbaarheid. Er is onder andere al contact gelegd met: verloskundigen; gynaecologen, fertiliteitsartsen en onderzoekers. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe contacten, dus ben of ken je een zorgprofessional (anders dan diëtist) en heb je interesse of ideeën kun je een mailtje sturen naar info@dietistvrouwenvruchtbaarheid.nl  

Women’s Health
Karine Hoenderdos heeft ons benaderd een bijdrage te leveren aan een stuk in Women’s Health over voeding en vruchtbaarheid. Een kans die wij natuurlijk met beiden handen hebben aangegrepen. Rita Razooki, één van de bestuursleden, heeft het interview gedaan. In het stuk, wat in het voorjaar uitkomt, wordt onder andere de relatie tussen (overmatig)bewegen en vruchtbaarheid beschreven.  

DCN-academy
Op woensdag 30 januari zullen wij een korte update geven over de ontwikkelingen van de vereniging op de DCN-academy in Veenendaal. Wij zijn die dag aanwezig om vragen te beantwoorden. 
Team
     Rita Razooki         Aileen de Vogel      Marloes van Zeijl      Djarna Bunnik
Publiciteit
Nog steeds kunnen wij alle publiciteit erg goed gebruiken. Hoe meer mensen van het bestaan van de diëtistenvereniging afweten des te meer mensen wij uiteindelijk kunnen helpen.   
Ben jij of ken jij een diëtist die interesse zou hebben om aandacht aan het platform te besteden of in de toekomst deel zou willen nemen aan de Diëtistenvereniging Voeding en Vruchtbaarheid?   
Verwijs of stuur een e-mail naar: info@dietistvrouwenvruchtbaarheid.nl. Dan zorgen wij dat diegene op de hoogte blijft van de ontwikkelingen. 
Stuur ons een e-mail
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *