Diëtisten voor voeding en vruchtbaarheid

Vruchtbaarheid verhogen? Dat kan met gezonde voeding

Lees hoe een diëtist kan helpen

Diëtistenvereniging
Vrouw en vruchtbaarheid

Landelijk netwerk vóór en dóór diëtisten, gespecialiseerd in voeding & leefstijl bij kinderwens en vrouwenaandoeningen

Voor jou?

Wil jij met een gespecialiseerde diëtist werken aan jouw vruchtbaarheid en kans op een (gezonde) zwangerschap vergroten? Wil jij meer grip krijgen op jouw PCOS, endometriose of andere hormonale aandoening? Ben je benieuwd wat de gezonde voeding en leefstijl voor jou kan betekenen?

Vind een gespecialiseerde diëtist

Gezonde voeding en leefstijl bij een kinderwens.


Internet staat vol met informatie over voeding, leefstijl en supplementen. Hoe weet je nu wat de beste keuzes zijn voor jou? Meer weten over de invloed van voeding en leefstijl op je vruchtbaarheid? Ontdek hier wat de diëtist voor jou kan betekenen om jouw kans op een gezonde zwangerschap te vergroten

Lees meer

Invloed van voeding & leefstijl op hormonale ontregeling

Bij aandoeningen zoals PCOS, PMS, onregelmatige cyclus, endometriose of (vervoegde) overgang en kun jij op een natuurlijk manier jouw lichaam met voeding en leefstijl ondersteunen dan wel klachten verlichten

Ja, dat wil ik

Maak een behandelplan met een diëtist

Maak samen met een gespecialiseerde diëtist een plan dat bij jou past . Ontdek wat voeding en leefstijl voor jou kunnen doen en hoe een haalbaar plan eruit kan zien.

Maak een afspraak

Artikelen over voeding en vruchtbaarheid

In onze artikelen vind je aanvullende informatie over diverse onderwerpen. Al onze blogs zijn geschreven door professionals.

freestocks xSGCbGYQtO4 unsplash

Insulineresistentie, wat is het?

In dit blog gaan we wat dieper in op dit onderwerp insulineresistentie, want wat is het precies en nog belangrijker: wat kun je eraan doen?